Strikkeglad altid glad, Ringkøbing

1 Bedømmelse
Strikkeglad altid glad
V. Strandgade 6C, Mellem Torvet Og Havnen
6950 Ringkøbing - Bymidten
Midtjylland
opdateret mere end 6 måneder siden

Forretningsinformationer

Juridisk navn
Strikkeglad altid glad
CVR-nr
15927070

Beskrivelse

Garnbutikken "Strikkeglad altid glad" er en velassorteret kreativ butik, med masser at garn i lækre kvaliteter. Masser at strikkeopskrifter og strikkebøger. Stort udvalg i strikkepinde fra ADDI og Knit pro. Også alt i tilbehør til den hækleglade. Diverse sytilbehør, spændende knapper, lidt hobby.
Smykker, brocher, tasker, tørklæder, unika kjoler. Færdigstrik fra Kauni. Skiftende udstillinger af kunsthåndværk. Lidt brugskunst.
Lejlighedsvis strikkecafe' i butikken, både i åbningstiden og udenfor åbningstid. f.eks til open by night. Der er også strikkecafe på min hjemadresse. Ring trygt og hør hvornår næste strikkecafe' finder sted.


Firmabeskrivelse
Hejsa.
Mit navn er Anette Riis Jensen. Jeg har boet i Vestjylland siden 1981. Jeg er født og opvokset på Mors " Limfjordens Perle", men arbejde og ægteskab fik mig flyttet til Vestjylland. Her har jeg arbejdet som klinikassistent, dagplejemor og husassistent på børnehjemmet. Jeg har i 25 år været medlem af kollektivbutikken EGEN-ART. Det har været en skøn og lærerig tid.
Drømmen om at få egen butik skulle endelig gå i opfyldelse 1. september 2013. Jeg har strikket, siden jeg var 4 år, så nu kunne det ikke udsættes længere.
Det er mig, der er den strikkeglade indehaver af butikken "Strikkeglad altid glad" i V. Strandgade. Butikken ligger tæt på torvet, i en brostensbelagt gade, der fører ned til Havnen. Butikken er fyldt til randen med lækkert garn i gode kvaliteter. Jeg sætter pris på kvalitet, økologi og masser af farver. Jeg har masser af strikkeopskrifter, men designer også lidt selv en gang imellem. Jeg går heller ikke af vejen for lidt skørt strik. Bl.a. strikkede jeg er lyserød cykel til giro d'italia for 2 år siden, og jeg har strikket omkring fuglekasser. Desuden har jeg planer om at strikke en Tipi. Vi får se om det lykkes. Jeg har altid mindst 10 ting i gang.
For ca. 10 år siden, startede jeg en strikkecafe'. Vi er faktisk en ret stabil kreds af strikkeglade kvinder, der mødes ca. hver 3. uge. Enten hjemme hos mig, eller i butikken. Det er superhyggeligt. Der bliver snakket, grinet, strikket og drukket kaffe og spist kage. Man kan altid få hjælp til et strikkeprojekt. Et par gange har vi også været på udflugt. Jeg vil nødig undvære denne skare af kvinder. Det er blevet rigtig gode venner.
Hver 2. torsdag eftermiddag har jeg strikkecafe' i butikken i åbningstiden. Det er i sin spæde start, men regner med at der vil komme flere og flere. Det er et tilbud, så strikkeinteresserede kan mødes med hinanden og hygge sig. Er der interesse for det, kan der måske også arrangeres kurser.
Jeg glæder mig til at se dig i butikken.
Med kærlig strikkehilsen Anette
Firmabeskrivelse på engelsk
The yarnshop "Strikkeglad altid glad" is a shop with a lot of good quality yarn. Cotton, wool, silk, mohair, patterns and all the knitting accessories you can think of. I love it. I was 4 when I started knitting, and I still love it. I knit all the time. In my shop is also some jewellery, ladyes clothes and bags.
I look forward to seeing you in my shop, where you can find what ever you need for your knitting wishes.
Yours sincerely The happy knitter Anette
Stikord:
Hobby, Brugskunst, Smykker, Kunsthåndværk, Tasker, Strikkeopskrifter, Garnbutik, Lynlåse, Coats, Hæklenåle, Onion, Kvalitetsgarn, Strikketilbehør, Sytråd, Strikkekits, Filcolana, Gepard, Synåle, Hjelholt, Strikkecafe, Tunesisk Hækling, Villy Jensen, B.C. Garn, Birk Sytilbehør, Boshi Garn, Järbo, Kauni Garn og Færdigstrik, Marks & Kattens, Spændende Knapper, Strikkeglæde, Strikkepinde fra Knit Pro og Addi, Svarta Fåret, Unik Dametøj, Viking of Norway, Zpaghetti Garn
Mulige betalingsmetoder
  • Bankoverførelse
    Bankoverførelse
Tilføj billeder

Bedømmelser

, mere end 6 måneder siden

Paradis for garnelskere

Skriv en bedømmelse af Strikkeglad altid glad!

Del dine erfaringer!